image-watsapp

21 6v 3000mah acumulator aspirator echivalent potrivita pentru dyson v8 CLASSIC 967834-07

21 6v 3000mah acumulator aspirator echivalent potrivita pentru dyson v8 Acumulatori aspirator avand brandul CLASSIC
  • Componente electronice : Componente electronice
  • Surse de alimentare : Surse de alimentare
  • Acumulatori / Acumulatoare : Acumulatori / Acumulatoare
  • Acumulatori aspirator : Acumulatori aspirator


Verifica compatibilitate aparatului

image
Cauta dupa model...
272.79 RON *

*Pret cu TVA

Cod Original967834-07
SKUW153170
BrandCLASSIC
Livrarelivrare în 2-5 zile lucrătoare
Transport25 RON
Tensiune: 21,6 V
Capacitate: 3 Ah
Tip: acumulator aspirator
Compoziție chimică: -ion ()
Reîncărcabil(ă): da
   
Conține (buc.): 1
Numar celule: 6

Compatibil cu numerele de serie Dyson care încep cu:  G1M, E4Z, TT8, RA5, ZW9, ZW8, RA6, YA6, H3K, F7Z

Doriți să cumpărați online Dyson V8 Battery? Atunci The Vacuum Wizard te-a acoperit. De la baterie Dyson V8 până la Dyson V8 Cyclone original, avem toate echipamentele pentru nevoile dumneavoastră.

Vacuum Wizard este un specialist când vine vorba de repararea și înlocuirea aspiratorului portabil Dyson. Avem un stoc excelent de înlocuitori Dyson originale. De la Dyson V6, Dyson V7, Dyson V8, Dyson V10 și cel mai recent Dyson V11 până la modelele de robot Dyson 360, avem piese de schimb pentru fiecare nevoie.

Nu sunteți sigur ce piesă trebuie să o înlocuiți și nu știți cui să cereți ajutor? Nu vă faceți griji! Vă vom ajuta; ne poți contacta oricând și te vom ajuta cât mai curând posibil. Avem, de asemenea, propria noastră gamă de produse VacWiz® pentru utilizarea dumneavoastră.

Situat între Bristol și Bath, The Vacuum Wizard se străduiește să vă ofere cele mai bune înlocuitoare Dyson cât mai curând posibil. În acest sens, oferim livrare în următoarea zi lucrătoare în toată Marea Britanie și livrare gratuită pentru comenzile de peste 40 GBP. Dacă sunteți localnic, atunci puteți opta pentru serviciul nostru de reparații și service; contactați-ne pentru a confirma disponibilitatea.

Vacuum Wizard nu numai că se străduiește să ofere ce este mai bun clienților noștri, dar și insistăm asupra acestui lucru.

Vacuum Wizard este cea mai bună platformă pentru dvs. dacă doriți să înlocuiți bateria Dyson V8. Ori de câte ori vine vorba de piese de reparații Dyson, Vacuum Wizard este optim. Deci, dacă aveți nevoie și doriți să cumpărați online bateria Dyson V8, sunteți la doar un clic distanță. Cumpărați online baterie Dyson V8 originală la The Vacuum Wizard. Vacuum Wizard este un distribuitor verificat pentru aspiratoarele Dyson și înlocuirea pieselor de schimb ale acestora. Nu trebuie să vă gândiți de două ori la stabilitate și calitate dacă alegeți orice produs din magazinul nostru online.

Bateria de înlocuire perfectă pentru aspiratorul dvs. Dyson V8 este pachetul de alimentare Dyson V8 VacWiz®. Această piesă înlocuiește piesa originală Dyson nr. 967834-02. Este un pachet reîncărcabil de 6 celule de baterii Li-ion și are o tensiune de 21,6 V. Are o capacitate de 3000mAh, care este o capacitate mare pentru aspiratorul dvs. Dyson pentru a spori performanța.

Pentru a permite servicii fără întreruperi, această baterie este asociată cu celulele premium de înaltă calitate de grad A. Pachetul de baterii este compus din material plastic de înaltă calitate ABS+, durabil și fiabil de utilizat. Această baterie are o garanție de 1 an. 

Articole asemanatoare

Imagine
SKU
Produse
Rating
Pret