image-watsapp

Politica livrare

Livrarea produselor către consumator se va face în interval de 1-4 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Curierul vă va anunța telefonic ziua și ora livrării. Plata se poate face online cu cardul sau curierului la livrare. Curierul nu este angajat RICAMBI SERVICE SRL și nu are dreptul să desigileze coletul.

Costuri şi metode de transport

Livrarea produselor se face oriunde in tara, prin intermediul partenerilor nostri GLS ce ofera servicii de curierat rapid.

Livrarea bunurilor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei si se va accepta doar o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda. In situatia in care vreunul dintre produsele dorite nu se regaseste in stoc, Clientul va fi informat de indata despre acest lucru.

Termenul de livrare este in functie de destinatia fiecarui colet si momentul lansarii comenzilor:

  • Comenzile inregistrate de luni pana joi, vor fi predate curierului in ziua inregistrarii.
  • Comenzile inregistrate vineri, sambata si duminica vor fi predate curierului luni.
  • Programul de livrare este stabilit de firma de curierat, intervalul general fiind:

luni – vineri intre orele 9 si 17.

sambata intre orele 9 si 13.

Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni, dupa ce va fi reluata legatura cu acesta. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Clientul poate sa ceara oricand o copie a facturii fiscale, care va fi trimisa pe adresa de e-mail a clientului.

Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat, iar coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

Maxbuyco.com isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate si confirmate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Maxbuyco.com care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Costul trasnsportului este de25 lei pe expediere indiferent de km suplimentari.